Mapa weba    HR  |  EN


Novosti


Obavijest o izmjeni pravilnika o športskom i rekreacijskom ribolovu na moru!

Predmetne izmjene omogućuju kupnju godišnjih dozvola za rekreacijski ribolov na moru putem interneta preko web-stranice Ministarstva – Uprave ribarstva 

Više >>
 
Poziv na dostavu društveno-gospodarskih podataka o hrvatskoj ribolovnoj floti do 28. veljače 2018. godine

Sukladno članku 49. Zakona o morskom ribarstvu („Narodne novine“ br. 62/2017) te Planu prikupljanja podataka u ribarstvu Republike Hrvatske, Uprava ribarstva provodi prikupljanje društveno-gospodarskih podataka o ribolovnoj floti Republike Hrvatske za 2016. godinu. 

Više >>
 
OBAVIJEST: Objavljen Pravilnik o ribolovnim mogućnostima i kriterijima raspodjele Državne kvote i Trajne individualne kvote u 2018. godini za ribolov plavoperajne tune (Thunnus thynnus)

 

Više >>
 
Obavijest! Generirane dozvole za rekreacijski ribolov bez naknade za 2018. godinu

Pravo na dozvolu bez naknade ostvaruju bivši ovlaštenici važećih povlastica za mali obalni ribolov kojima je povlastica ukinuta na njihov zahtjev, osobe koje su imale važeće odobrenje za mali ribolov, a zahtjevom su odustale od prelaska u mali obalni ribolov te osobe koje su imale važeće odobrenje i podnijele su zahtjev za prelazak u mali obalni ribolov, a još nisu udovoljili kriterijima za izdavanje povlastice te su na rang listi „ispod crte“. 

Više >>
 
OBAVIJEST!!! PODNOŠENJE ZAHTJEVA ZA DODJELU POTPORE ZA PRIVREMENU OBUSTAVU PLIVARIČARSKOG RIBOLOVA ZA SIJEČANJ/VELJAČU 2018. GODINE

Ministarstvo poljoprivrede objavilo je Pravilnik o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere I.9. „Privremeni prestanak ribolovnih aktivnosti“ okružujućim mrežama plivaricama – srdelarama za siječanj/veljaču 2018. godine („Narodne novine“, broj 3/2018) (u daljnjem tekstu: Pravilnik) za razdoblje privremene obustave u trajanju od 30 dana koja se provodi od 17. siječnja 2018. godine u 00:00 sati do 15. veljače 2018. godine u 24:00 sati na području cijelog ribolovnog mora Republike Hrvatske. 

Više >>