Mapa weba    HR  |  EN


10. ožujka zadnji dan za podnošenje Iskaza interesa za obavljanje ribolova okružujućom mrežom plivaricom – srdelarom u kanalskim područjima


Podsjećamo sve zainteresirane ovlaštenike povlastica plovila duljine od 12 do 18 metara da 10. ožujka istječe rok za podnošenje Iskaza interesa za obavljanje ribolova okružujućom mrežom plivaricom – srdelarom u kanalskim područjima označenim na kartama prikazanim u Prilozima od 1. do 9. Pravilnika o ribolovnim mogućnostima u gospodarskom ribolovu na moru okružujućom mrežom plivaricom - srdelarom  („Narodne novine“, br. 18/19, 101/19, 115/19 i 16/20). Sukladno Pravilniku uz podnesen Iskaz interesa, do 15. listopada dozvoljeno je obavljanje ribolova u kanalskim područjima prikazanim na kartama u Prilozima 6. do 9. Pravilnika, a nakon 15. listopada, u područjima prikazanim na kartama u Prilozima 1. do 5. Plovila koja podnesu Iskaz interesa obvezuju se da njihov godišnji ulov po plovilu neće premašiti 280 tona. Iskaz interesa podnosi se uz suglasnost vlasnika plovila.

Iskaz interesa moguće je dostaviti elektronskim putem na adresu rmc@mps.hr ili u područni ured Uprave ribarstva, a obrazac se nalazi ovdje.



09.03.2020