Mapa weba    HR  |  EN


Novosti


Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o športskom i rekreacijskom ribolovu na moru

Predmetni propis donosi izmjene u dijelu posebnih dozvola za ribolov u zaštićenim područjima te preuzima odredbe o natjecanjima u športskom ribolovu čime stavlja izvan snage Pravilnik o ulovu, uzgoju i prometu plavoperajne tune.

Više >>
 
Pravilnik o obavljanju ribolova u zaštićenim područjima, posebnim staništima i područjima s posebnom regulacijom ribolova

Stupanjem na snagu ovoga pravilnika prestaje važiti Pravilnik o posebnim staništima riba i drugih morskih organizama i regulaciji ribolova u Velebitskom kanalu, Novigradskom i Karinskom moru, Prokljanskom jezeru, Marinskom zaljevu i Neretvanskom kanalu.

Više >>
 
Važna obavijest! U nedjelju, 25. listopada periodično neće biti moguće kupiti plavi dizel!

Korisnici se upućuju da na vrijeme izvrše opskrbu jer sustav u određenim periodima neće raditi zbog testiranja sigurnosnih postavki rada informacijskog sustava FINE

Više >>
 
OBAVIJEST – Produljenje zabrane sakupljanja školjkaša, puževa, spužava i bodljikaša u Paškom zaljevu

Koristimo priliku obavijestiti vas kako se na period od šest mjeseci produljuje zabrana sakupljanja školjkaša, puževa, spužava i bodljikaša.

Više >>
 
Prikupljanje društveno-gospodarskih podataka u ribarskoj floti za 2019. godinu

Pravilnikom o sadržaju, obliku i načinu dostave društveno-gospodarskih podataka u ribarstvu propisano je da je dostava podataka u ribarstvu obvezna za sudionike u gospodarskom ribolovu, akvakulturi i preradi ribe.

Više >>