Mapa weba    HR  |  EN


OBAVIJEST! Produljenje roka za dostavu zahtjeva za isplatu u okviru mjera stavljanja na tržište i prerade proizvoda ribarstva


Obavještavaju se zainteresirani da su u „Narodnim novinama“ broj 24/2016 objavljene izmjene i dopune pravilnika o uvjetima, kriterijima i načinu dodjele potpore u okviru mjere IV.3. „Stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture“ te mjere IV.4. „Prerada proizvoda ribarstva i akvakulture“.

Predmetnim izmjenama produljen je krajnji rok za dostavu zahtjeva za isplatu u okviru ovih mjera i to:

-          za mjeru IV.3. „Stavljanje na tržište proizvoda ribarstva i akvakulture“ novi krajnji rok je 31. siječanj 2017. godine te

-          za mjeru IV.4. „Prerada proizvoda ribarstva i akvakulture“ novi krajnji rok je 31. srpanj 2017. godine.

Napominjemo također da je u postupku izmjene i odredba predmetnih pravilnika koja se odnosi na rok u kojem računi za troškove za koje je odobrena potpora moraju biti u cijelosti plaćeni, tj. izmjenom pravilnika za obje mjere briše se rok 31. listopada 2016. godine.

Drugim riječima, zahtjev za isplatu treba sadržavati sve plaćene račune za troškove za koje je odobrena potpora, a svi priloženi računi moraju biti u cijelosti plaćeni u trenutku podnošenja zahtjeva za isplatu.

Izmjene i dopune pravilnika mogu se pronaći ovdje.


22.03.2016