Mapa weba    HR  |  EN


Prikupljanje socio-ekonomskih podataka za hrvatsku ribolovnu flotu


Sukladno Odluci o donošenju Nacionalnog programa prikupljanja podataka o ribarstvu Republike Hrvatske za 2014. - 2016. godinu Vlade Republike Hrvatske („Narodne novine“ br. 114/2014), Uprava ribarstva provodi prikupljanje socio-ekonomskih podataka ribolovne flote za 2015. godinu.
Prikupljanje podataka provodi se u svrhu vođenja statistike o hrvatskoj ribolovnoj floti, evaluacije planova upravljanja, te procjene učinka mjera upravljanja ribolovnom flotom. Prikupljanje se provodi putem obrazaca uz pojašnjenja koja se nalaze u uputama, a obavijest o početku prikupljanja možete pročitati ovdje. Molimo da ispunjeni obrazac dostavite Upravi ribarstva u roku od 15 dana od dana objave obavijesti, na jednu od sljedećih adresa:
  1. elektronička pošta: ekop@mps.hr,
  2. poštanska adresa: Ministarstvo poljoprivrede - Uprava ribarstva, Planinska 2a, 10000 Zagreb s naznakom "EKONOMSKO PRIKUPLJANJE", ili
  3. faksirajte na broj 01/6443-200.
Za sva dodatna tumačenja u svezi s ispunjavanjem obrasca i tumačenja uputa možete se obratiti na adresu elektroničke pošte ekop@mps.hr ili na brojeve telefona 01/6443-177 i 01/6443-222. Ističemo da su prikupljeni podaci povjerljivi te će se koristiti isključivo radi izrade skupnih statističkih izvještaja o sektoru ribarstva.
Ovlaštenici povlastice koji ispunjeni obrazac dostave u roku mogu zatražiti „benchmark“ analizu za svoje plovilo, koja sadrži informacije o plovilu u odnosu na druga plovila iz istog segmenta flote. „Benchmark“ analizu Uprava ribarstva će dostaviti po završetku prikupljanja podataka i izrade skupnih izvještaja.
Zahvaljujemo na suradnji! 

Obrazac možete preuzeti i ovdje, a upute se nalaze ovdje.

11.01.2017