Mapa weba    HR  |  EN


NOVO Državna potpore za štete od zaštićenih životinja na šaranskim ribnjacima


Obavještavaju se zainteresirani korisnici da je u „Narodnim novinama“ broj 103/24 objavljen novi Pravilnik o provedbi državne potpore za štete od zaštićenih životinja na šaranskim ribnjacima.
Kao i dosadašnjih godina, predmet potpore na temelju novog Pravilnika je dodjela državne potpore za otklanjanje štete koju su prouzročile zaštićene životinje na šaranskim ribnjacima.
Zahtjev za potporu na temelju novog Pravilnika se podnosi na godišnjoj razini, u razdoblju od 15. ožujka do 15. travnja. Iznimno, rok za podnošenje Zahtjeva za potporu u 2024. godini je 30 dana od stupanja na snagu ovoga Pravilnika, odnosno do 7. listopada 2024. godine

Zahtjev za potporu i pripadajuća dokumentacija dostavljaju se preporučenom poštom ili osobno, u zatvorenoj omotnici na čijoj poleđini treba čitko ispisati ime i adresu pošiljatelja i dostaviti je na adresu:
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i ribarstva
Uprava ribarstva
Ulica grada Vukovara 78, 10000 Zagreb
s naznakom:
„Zahtjev za dodjelu državne potpore za štete na šaranskim ribnjacima – NE OTVARATI“.
 
Novi Pravilnik, obrazac Zahtjeva i popis dokumentacije koja se prilaže uz Zahtjev za potporu dostupni su na internetskim stranicama Uprave ribarstva i mogu se pronaći ovdje


05.09.2024