Mapa weba    HR  |  EN


Naječaj za podnošenje prijava u okviru provedbe mjera strukturne politike u ribarstvu kroz sufinanciranje troškova kupnje ribilovnogalata, opreme i pogonskih strojeva za obavljanje gospodarskog ribolova na moru u 2012 godini (NN 83/12)Obavještavaju se svi zainteresirani subjekt da je objavljen Natječaj za podnošenje prijava u okviru sufinanciranja mjera strukturne politike u ribarstvu kroz sufinanciranje troškova kupnje ribolovnih alata, opreme i pogonskih strojeva za obavljanje gospodarskog ribolova na moru u 2012. godini (NN 83/2012)
Prijave se šalju Agenciji za plaćanje u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, a rok za podnošenje prijave je 13. kolovoza 2012. godine.

VEZANI DOKUMENTI


Pravilnik o provedbi mjera strukturne politike u ribarstvu kroz sufinanciranje troškova kupnje ribolovnih alata, opreme i pogonskih strojeva za obavljanje gospodarskog ribolova na moru u 2012. godini (NN 76/12)

Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o provedbi mjera strukturne politike u ribarstvu kroz sufinanciranje troškova kupnje ribolovnih alata, opreme i pogonskih strojeva za obavljanje gospodarskog ribolova na moru u 2012. godini (NN 82/12)

Natječaj za podnošenje prijava u okviru provedbe mjera strukturne politike u ribarstvu kroz sufinanciranje troškova kupnje ribolovnih alata, opreme i pogonskih strojeva za obavljanje gospodarskog ribolova na moru u 2012. godini (NN 83/12)

Ispravak Natječaja za podnošenje prijava u okviru provedbe mjera strukturne politike u ribarstvu kroz sufinanciranje troškova kupnje ribolovnih alata, opreme i pogonskih strojeva za obavljanje gospodarskog ribolova na moru u 2012. godini (NN 95/12)

Obrazac prijave za sufinanciranje mjera strukturne politike u ribarstvu kroz sufinanciranje troškova kupnje ribolovnih alata, opreme i pogonskih strojeva za obavljanje gospodarskog ribolova na moru u 2012. godini.
 
Obrazac Zahtjeva za isplatu20.08.2012